Agenda | januari - april 2017

Training Transitie in AgriFood

Als voedselprofessional heb je te maken met een continu veranderend voedsellandschap waarbinnen jij en je organisatie je staande moeten zien te houden. Dit vraagt om een dieper inzicht in de dynamiek, belangen en trends die het voedselsysteem vormgeven. Je ziet het gebeuren, maar krijg je er ook daadwerkelijk grip op?

schermafbeelding-2016-12-12-om-17-32-11

De Food Hub geeft je in het transitieprogramma een overzicht van het voedsellandschap door je mee op reis te nemen en je tools en handvaten te geven om nieuwe kennis te vertalen naar jouw praktijk. Je wordt daarin bijgestaan door persoonlijke begeleiding van coaches die op dit moment impact maken op ons voedselsysteem.

Voor wie
Voedselprofessionals uit klein, midden en grote bedrijven of organisaties.

Doel
Het doel van dit Food Hub transitieprogramma is het vergroten van je kennis en het versterken van je innovatiekracht als foodprofessional in jouw organisatie. Je ontwikkelt een vernieuwd en breder perspectief op het voedsellandschap waarbinnen je opereert en krijgt meer inzicht in je eigen rol, je waarden en overtuigingen. Ook krijg je meer zicht op de patronen van een transitie en de verschillende actoren die hierin een rol hebben.

Wanneer
Januari t/m april 2017

Locatie
Diverse boerderijen, boten, fabrieken en andere relevante plekken in heel Nederland

Meedoen
Kijk voor meer informatie en aanmelding op http://thefoodhub.org/programma/transitieinagrifood/.

Over Food Hub
Food Hub maakt opleidingen, trainingen en vernieuwende vormen van voedseleducatie. In opdracht of op eigen initiatief, en altijd samen met een groot netwerk van veranderaars en koplopers uit alle schakels van de voedselketen, van boer tot beleidsmaker, van retailer tot ondernemer. Food Hub helpt bedrijven, overheden, sectoren en professionals om de veranderende wereld van voedsel en landbouw beter te begrijpen. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van innovatie- en veranderingstrajecten.

Naar de agenda