Meet the team

Agri meets Design is een on- en offline platform waar verschillende partijen bij betrokken zijn. De projectorganisatie wordt gevormd door een kern van gemotiveerde en betrokken personen. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een team van creatieven. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Judith Zengers (Programmamanager)

Judith-Zengers-1

Judith Zengers is werkzaam als projectleider Markt en Keten bij ZLTO en sinds 2015 programmamanager van Agri Meets Design.

“Wanneer een ondernemer of een designer met zijn ogen gaat stralen, dat zijn mooie momenten! Dan heeft iemand iets geleerd, is geïnspireerd en ontstaat er een nieuw idee. Het is mijn ambitie om zoveel mogelijk ogen te laten stralen door mensen met elkaar te verbinden en door de mooie ideeën een platform te geven.”

Wil je partner worden, heb je een vraagstuk of wil je je creatieve talenten inzetten? Neem dan contact met Judith op.

judith.zengers@zlto.nl

 

Helen Kranstauber (Curator)

 

Food Cabinet Helen_2Sinds de oprichting in 2013 is Helen Kranstauber als curator betrokken bij de strategie en conceptontwikkeling van Agri meets Design. Helen cureerde de afgelopen jaren het programma tijdens de DDW en onderhoudt o.a. het netwerk van creatieven. Helen Kranstauber is één van de oprichters van het projectbureau Food Cabinet en werkt aan projecten waarin creativiteit een belangrijke rol speelt. Helen faciliteert creatieve processen waar uiteenlopende partijen bij betrokken zijn. Ze was o.a. samen met Sietske Klooster de initiatiefnemer van ontwerpproject de pop-up MelkSalon, dat boeren, ontwerpers en publiek op een nieuwe manier laat kijken naar melk.

“Van beleidsmaker tot ontwerper en van boer tot burger, de kunst is om uiteenlopende partijen samen aan de ontwerptafel te krijgen. De verscheidenheid aan ideeën en achtergronden is een waardevolle voedingsbodem voor innovatie.”

@hkranstauber / helen@foodcabinet.org